ProVari Romania

Limba: Romana romana | Engleza english

ProVari V2

Cel mai bun mod de tigara electronica cu Voltaj Variabil de pe piata - direct de la ProVape.com

ProVari - Voltaj Variabil ProVari - Doar la VapeMania ProVari - Optiuni Multiple ProVari - Made in the US ProVari si PipeSauce - Calitate Incontestabila ProVari V2 alaturi de ProVari Mini ProVari si ProVari Mini

O mica descriere a ProVari-ului

Acest mod este ultima aparitie din domeniul tigarilor electronice si este manufacturat pentru a satisface pana si cele mai stricte cerinte ale utilizatorilor. Recomandat pentru o experienta de neuitat. Citeste post-ul detaliat care l-am dedicat ProVari-ului pentru mai multe detalii.

Tehnologia AccuSet™: un algoritm de calibrare automat care mentione voltajul stabilit de catre utilizator cu o eroare maxima de 1% pe toata durata vapatului indiferent de nivelul de incarcare al acumulatorilor. ProVari monitorizeaza constant voltajul si se auto-seteaza pentru a se asigura ca primiti mereu tensiunea setata indiferent de nivelul bateriei. Datorita acestei caracteristici ProVari este declarata ca cea mai buna tigara electronica la nivel mondial!

Si daca esti in cautarea calitatii incontestabile atunci nu uita sa ceri si un PipeSauce cand comanzi. Proudly Made in the USA.

CPM MEDIA DIVE SRL este distribuitor autorizat ProVape si singurul loc de distributie al produselor in Romania. Expediem si in afara tarii. Pentru a comanda puteti da click aici.

Review Video (in engleza)

Specificatii

Protectie 16 Secunde

Daca butonul e apasat timp de 16 secunde sau mai mult Provari-ul se va opri singur pana cand butonul nu mai e apasat.

Daca uiti sa-l opresti inainte de a-l baga in buzunar sau geanta aceasta protectie este foarte folositoare.

Limitare la 3.5 Amperi

Mod-ul va monitoriza si va intra in protectie daca detecteaza conditii de supra-curent.

Daca se intalneste aceasta situatie se va afisa E2 pe display. Solutie: micsoreaza tensiunea.


Protectie Atomizor/Cartomizor Stricat

Provari are protectie impotriva Atomizoarelor / Cartomizoarelor scurtcircuitate.

Provari va afisa eroarea E1 daca detecteaza un scurt-circuit. Solutie: foloseste un atomizor nou.

Monitorizare Baterie / Protectie Supra-Descarcare

ProVari-ul monitorizeaza tensiunea bateriei si se va opri singur cand aceasta e descarcata pentru a nu supra-descarca bateria.


Protectie Baterie Inversata

Daca ati introdus bateria gresit si ati inversat polaritatile Provari nu va functiona, intrand in protectie.

Protectie Termica

Standby automat cand temperatura e prea ridicata. Revenire la modul normal cand temperatura e in limitele acceptabile.

ProVari va afisa mesajul E3 in timpul protectiei. Acest caz este extrem de rar.


Parerile Clientilor

quotation mark

Aburesc de 11 luni si am folosit aproape toate tipurile de tigari electronice, de la dse 501, 901 la toate tipurile de ego. de la Indulgenta v2 la Evolution v2 si Lavatube. Am folosit toate tipurile de atomizoare si cartomizoare. Consider ca am acumulat ceva experienta putind face diferenta intre ProVari si restul tigarilor electronice.
De 2 luni folosesc un ProVari si intr-adevar este un Ferrari al tigarilor electronice. Daca ai pus mina pe un ProVari nu te mai poti intoarce la nici una dintre alternativele existente pe piata noastra. Designul este perfect, display-ul f.vizibil iar cifrele pot fi citite usor in orice conditii de iluminare. Tensiunea aleasa este constanta pe toata durata bateriei. Mai mult, cand ledul palpaie anuntind baterie descarcata mai functoneaza inca 30-40 de minute. Am fost fumator de Davidoff Rosu. si fumam cel putin 2 pachete de tigari pe zi. Evident lichidele folosite erau de 24 mg. 9 luni nu am putut scade concentratia. La o bere nici la 24mg nu mai simteam th-ul. De aproximativ 6 saptamini am scazut la 16 iar acum fumez 11mg. ProVari a compensat diferenta concentratiei de nicotina prin reglarea tensiuni. Acum folosesc un cartomizor boge de 3 ohmi la o tensiune de 4,5 v.
Este o tigara scumpa dar isi merita pretul pana la ultimul banut!

Cornel Rosioru, Bucuresti

quotation mark

PROVARI---MERITA toti banii
Daca aveti posibilitatea financiara, cumparati-l. Poate nu ma veti crede, dar veti face chiar economie. Eu am trecut prin 510, EGo, Lava Tube si in final am ajuns la ProVari. De ce? Pentru ca m-am zgarcit la inceput si am zis: e mare, e scump, oare ce face in plus?
Ei bine face: il poti folosi cu ce doresti, de la Genesis la carto si clearo. Nu conteaza ce rezistenta au atomizoarele. Setezi PV-ul ca sa obtii cei mai buni vapori. Ai autonomie mare, mai ales cu bateriile 18650 de 2000Ah si extended cap. Ai acelasi nivel de vapori pana la finalul bateriei.
E o "jucarie" foarte desteapta si excelent finisata. Nu pot sa-i gasesc un defect nici cu lupa.
Meniul se acceseaza foarte usor, nu e nici o filozofie, si ca sa fiu sincera, prefer cele 5 apasari pe un buton mare,stabil, chinului de a nimeri butonasele minuscule de pe Lava Tube.
Din punctul meu de vedere, experienta vapatului pe PV este minunata.

Vapori densi,

Anca Chiricuta, Bucuresti